Weg van de traditie, wij doen het écht anders!

Op 23 november aanstaande vindt het, door het Werkgeversservicepunt (WSP) georganiseerde, Seminar Zorg & Welzijn voor werkgevers plaats. De huidige krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor grote personeelstekorten en het einde is nog niet in zicht. Het is inmiddels 5 over 12! Kortom, het moet anders!

Tijdens dit seminar is er een uitgelezen kans om samen te komen en met elkaar hardop te kunnen brainstormen over hoe we dit probleem regionaal kunnen aanpakken. En niet te vergeten: er gebeuren al hele mooie dingen in de regio!

Na een inspirerende kennismaking met Bibi de Boorder van het WSP werden wij als ZvZ benaderd om tijdens een creatieve werkvorm ons verhaal te delen. Wat doen wij nu echt anders met betrekking tot de werving van nieuw personeel? Hoe lukt het ons om een gebalanceerd team samen te stellen en onze vacatures snel in te vullen? Corné Schijvenaars zal ons verhaal namens ZvZ delen. Wij kijken uit naar het seminar en hopen, naast onze eigen werkwijze, natuurlijk ook geïnspireerd te worden door andere initiatieven in de regio en waar mogelijk de handen ineen te slaan. Natuurlijk met als doel om in de brede regio de zorg naar een (nog) hoger plan te tillen.