Vestiging de Keern in Hoorn

Na Alkmaar opent ZvZ wonen een nieuwe vestiging in Hoorn

Met grote trots willen wij aankondigen dat wij per 1 januari 2025 een nieuwe vestiging van ZvZ Wonen in Hoorn gaan openen. Na 2 jaar voorbereiding gaat komende maand de eerst paal de grond in op een historische locatie aan de Keern in Hoorn. De afgelopen periode is het oude pand wat daar stond gesloopt en is er archeologisch onderzoek gedaan. Over de resultaten van dit onderzoek snel meer.

Voor nu willen wij delen dat er in dit hagelnieuwe gebouw plaats zal zijn voor 32 bewoners die hun intrek kunnen nemen in prachtige 2 kamer appartementen die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd.

Houd onze website en socials de komende maanden goed in de gaten voor nieuws en updates!

Vestiging de Keern in Hoorn