Activiteitenweek - samen knutselen

Om onze activiteitenruimte beter op de kaart te zetten, hebben wij een activiteitenweek georganiseerd. Deze week stond in het teken van positiviteit en leuke dingen doen.

Op maandag zijn we gestart met een feestelijke opening waarbij een hapje en een drankje uiteraard niet mochten ontbreken. In de middag stonden er een aantal oud-Hollandse spellen klaar.

Op dinsdag hebben wij het eerste ZvZ tafeltennistoernooi gespeeld. Met een flinke opkomst werd er fanatiek gestreden om de wisselbeker!

Op woensdag hebben wij twee gastworkshops gehad. In de ochtend kwam Studio Kreatief voor het geven van een creatieve workshop en in de middag heeft Pitom oefentherapie en een cursus valpreventie gegeven.

Donderdag was een sportieve dag met in de ochtend een zwemactiviteit en in de middag werd er fanatiek gebokst!

De week hebben wij feestelijk afgesloten met in de ochtend wederom een creatieve workshop van Studio Kreatief waar ditmaal ook familie/vrienden van onze bewoners mochten aansluiten net zoals bij de bingo wat in de middag plaatsvond.
Iedereen is met een mooie prijs naar huis gegaan. En als kers op de taart heeft iedere bewoner een leuke goodiebag mogen ontvangen als afsluiting van deze zeer geslaagde week!

Activiteitenweek - samen knutselen
Activiteitenweek - tafeltennistoernooi
Activiteitenweek - samen in beweging